Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

A Shimano rövid története

A Shimano szlogenje már híressé vált!

 

"Technika a szenvedélye"

 

1973-ban a Japán Shimano cég belép a minőségi versenyalkatrészek piacára. A robbanás akkora mértéket ölt, hogy a piacot elkezdi maga, a Shimano alakítani.

1980-ban a Shimano bemutatja az első aerodinamikus elvekre épített és ez alapján tervezett alkatrészcsaládot, a Dura-Ace AX-et.

1983-ban, a Shimano bemutatja az első sikeres és már jól működő pozícionált váltórendszerét.

1988-ban kezdi el szerelni a Shimano az országúti kerékpárokat nyolcfokozatú lánckeréksorral.

A megszámolhatatlan technikai újításoknak köszönhetően, a Shimano olyan termékeket alkot, melyek szinte súrolják a tökéletesség határait. Ezáltal növelik a hatékonyságot, a tartósságot, illetve egyre könnyebb kezelhetőséget biztosítanak, a magas fokú kényelem mellett.

A Shimano teljes gárdája azon dolgozik, hogy élenjáró felszereléseket fejlesszen, amik könnyűek, de strapabírók, gyorsak és megbízhatók.

Az alkatrészek iránti szeretetük és szenvedélyük hajtják őket, hogy addig menjenek el, ameddig csak a technika lehetősége engedi. Ennek az eredménye: csúcsteljesítményű, csúcskategóriás kerékpáros alkatrészek, melyek mindenkinek segítenek, kezdőtől a profiig a saját határainak a kiterjesztésében.

A SHIMANO 2017-es új termékei a következők: DEORE XT DI2, SLX, DEORE XT TREKKING, DURA-ACE, SORA, METREA és E-8000 sorozat.

Minden új termék a legfrissebb SHIMANO műszaki fejlesztéseket tartalmazza.

Webáruház készítés